Wielewaal | Maak het verschil

Wielewaal | Maak het verschil

Meerkosten project 'Maak het verschil'. Vanuit 9 locaties in Nederland biedt Wielewaal logeerweekenden aan. Wekelijks, tweewekelijks of maandelijks zijn de kinderen welkom. Voor kinderen van 4 t/m 20 jaar organiseert Wielewaal in de schoolvakanties vanuit 4 locaties kinderthemaweken.
Wielewaal is een vrijwilligersorganisatie. Dankzij de enthousiaste inzet van veel betrokken en deskundige vrijwilligers zijn de activiteiten mogelijk en betaalbaar voor deze groep.
Deze vorm van intensieve dienstverlening brengt extra kosten met zich mee. De meerkosten bestaan onder meer uit de kosten voor werving en training van vrijwilligers, die de begeleiding op zich nemen. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld de kosten voor aangepaste accommodatie. Het uitgangspunt van Wielewaal is om deze meerkosten niet in rekening te brengen bij deelnemers. Hiervoor werft de stichting gelden bij fondsen, zodat deelnemers in staat zijn om mee te doen.

Related Articles

Stichting Wielewaal | Wielewaal 2020 “Herstel van Vitaliteit” Rotterdam
Holland Dans Spektakel | World Cup en NK Rolstoeldansen in Cuijk
Vrienden van Rijndam te Rotterdam | Sneller en beter leren lopen (revalideren) door dynamische en robotische gewichtsondersteuning met ZeroG